9 mei 2014

Pepe mist misschien CL finale | Cocu vindt zijn selectie voldoende | NAC pakt twee nieuwe spelers

Nieuws: Misschien kan Pepe de tegemoetkomende Champions League niet spelen. In de Eredivisie ziet Cocu progressie bij PSV en NAC heeft twee nieuwe verdedigers te pakken.


Pepe geen Champions League finale?

Pepe, één van de twee centrale verdedigers bij Real Madrid, moet misschien wel de Champions League finale (tegen aardsrivaal Atletico Madrid) laten schieten vanwege pijntjes. De verdediger van de Koninklijken die normaal zelf slachtoffers veroorzaakt, mist in ieder geval de wedstrijd van aankomende week en of hij daarna voldoende hersteld is om weer mee te spelen tegen Atletico is dus nog maar de vraag. In ieder geval zal de derby ook het fysieke aspect omvatten en het is ook daar nog maar de vraag hoeveel spelers het veld zonder pijntjes zullen verlaten.

Cocu ziet progressie

Cocu, herstellende van zijn tumor, ziet wel degelijk dat er dit seizoen progressie geboekt is door zijn spelers. Dit alles ondanks het matige resultaat - een vierde plaats - is positief geweest voor het team en de spelers die vooruit zijn gegaan. Naar mijn mening heb ik dit jaar nauwelijks progressie gezien, omdat het na zijn goede start alleen maar slechter is gegaan. Volgend seizoen gaan ze (Cocu en zijn staff) er waarschijnlijk weer fris tegenaan.

NAC haalt twee nieuwe spelers

NAC heeft twee nieuwe spelers gehaald die allebei over een hoop potentie beschikken. Ze hebben beiden voldoende kans om zich waar te maken in Breda, en we moeten nog maar zien hoeveel speeltijd ze zullen krijgen. Hopelijk een versterking in verdedigend opzicht voor NAC.

Pepe mist misschien CL finale | Cocu vindt zijn selectie voldoende | NAC pakt twee nieuwe spelers