23 mei 2014

Real Madrid - Athletico Madrid voorbeschouwing, opstelling, prognoses en wedden

Voorbeschouwing, opstellingen en prognoses bij Real Madrid tegen Athletico Madrid van 24 mei 2014 en bovendien een uitleg hoe je kan wedden op deze wedstrijd. Ook voor alle algemene informatie kun je op deze pagina terecht.

Voorbeschouwing Real Madrid - Athletico Madrid


Morgenavond om 20:45 zal de wedstrijd tussen Real en Athletico plaatsvinden in het stadion van Benfica. Hotels zijn onbetaalbaar geworden en kaartjes zijn alleen nog maar via de hoofdprijs te krijgen via allerlei sites of tweede hands. Deze wedstrijd zal een echt spektakel worden waarin ik denk dat Real Madrid meer kansen zal creëren. Niet alle spelers van Athletico Madrid zijn namelijk in vorm en dat wil zeggen dat er nog twijfel bestaat over topscorer Diego Costa en zo zijn er nog een hoop twijfelgevallen.

Algemene informatie


Datum: 24 mei 2014
Stadion: Benfica (Estádio do Sport Lisboa e Benfica)
Aftrap: 20:45

Opstelling van Real Madrid en Athletico Madrid


Hieronder staan de opstellingen waarin ik verwacht dat er gespeeld gaat worden. Deze opstellingen zijn dus slechts gebaseerd op mijn verwachtingen en geven geen garantie dat het ook daadwerkelijk zo gaat zijn.

Real Madrid: Casillas - Coentrao - Pepe - Sergio Ramos  - Carvajal - Varane - Bale - Modric - Di María - Cristiano Ronaldo - Benzema

Athletico Madrid: Courtois - Godín - Luis - Juanfran - Miranda - Thiago - Koke - Turan - Gabi - Villa - Diego Costa

Prognose


Ik verwacht dat Real Madrid met 2-0 gaat winnen.

Wedden


Natuurlijk kun je wedden op deze wedstrijd. Zo zijn er een aantal plaatsen waar je kan wedden. Ik raad je Unibet Sport aan.

Op zoek naar een livestream voor deze wedstrijd? Kijk dan op deze livestream pagina.


Real Madrid - Athletico Madrid voorbeschouwing, opstelling, prognoses en wedden


*Het wedden op wedstrijden is natuurlijk niet voor alle leeftijden en hier zijn altijd voorwaarden aan verbonden.
*Let op: deze opstellingen zijn slechts speculaties en het hoeft dus niet te betekenen dat deze opstellingen er ook echt zo uit zullen zien.