26 mei 2014

Voetbalnieuws 26, 27, 28, 29, 30, 31 mei en 1, 2 juni 2014 ~ week 22

Lees hier een korte samenvatting van al het voetbalnieuws van 26, 27, 28, 29, 30 en 31 mei en 1,2 juni 2014. Dit nieuws is gerelateerd aan de Eredivisie en bevat dus alle headlines van deze week. Deze lijst wordt iedere dag geüpdate! 

Voetbalnieuws 30 mei
De vraag is of Quincy Promes misschien een plaats in de WK selectie gaat krijgen ten koste  van Klaas Jan Huntelaar. Promes bewees zich bij jong Oranje met drie goals en heeft zich zo in de schijnwerpers geworpen voor een plaats bij Oranje. 
Ron Vlaar is enorm gedreven om bij het WK te zijn. Hij zal en moet erbij zijn zegt hij zelf.  Kortom: Louis van Gaal moet moeilijke keuzes maken. 

Voetbalnieuws 29 mei

Goed nieuws voor Louis van Gaal en Oranjefans, aangezien Paul Verhaegh weer helemaal fit is. Hij sluit donderdagavond weer aan bij de training van het Nederlands elftal. Natuurlijk blijft het hopen dat er niets van zijn pijntjes meer terugkeert.

Opnieuw informatie over Clarence Seedorf en Berlusconi. Dat hun band niet zo goed is, blijkt uit de volgende citaten naar aanleiding van zijn gedachtes over Seedorf: "Clarence luistert niet naar me. Als ik een trainer had gewild die niet luistert, had ik Allegri niet ontslagen". Natuurlijk is het nog maar de vraag wanneer Seedorf definitief geen hoofdcoach meer is.

Go Ahead Eagles huurt een speler van Ajax genaamd Sven Nieuwport. Benieuwd of hij zich volgend jaar ziet groeien bij de Eagles.

Antonio di Natale, een groot voetballer van Udinese en reeds 36 jaar, heeft toch niet besloten om na dit seizoen te stoppen. Hij heeft er toch nog genoeg plezier in en hij is nou eenmaal een club-icoon wat een mogelijk vertrek nog lastiger maakt.

Opvallend: Lucas Leiva heeft een nogal opmerkelijke tweet gestuurd naar één twitteraar die hem in verband bracht met een transfer. Lees hier het hele verhaal.

Voetbalnieuws 26, 27, 28, 29, 30, 31 mei en 1, 2 juni 2014 ~ week 22

Voetbalnieuws 28 mei

Rafael van der Vaart moet het WK 2014 in Brazilië nu defenitief aan zich laten voorbijgaan. Hij heeft teveel last van zijn blessure en hij is woensdagochtend niet fit genoeg gebleken om in Brazilië te gaan spelen. Een nieuwe tegenvaller voor de speler van HSV die dit seizoen met zijn club allesbehalve goed gepresteerd heeft.

Louis van Gaal heeft zijn zinnen gezet op een speler die dit seizoen in perfecte vorm verkeerde bij Atletico Madrid. Miranda is volgens bronnen de eerste aankoop van Louis van Gaal, aangezien Rio Ferdinand vertrokken is. Volgens bronnen zal er 30 miljoen euro voor de Braziliaanse verdediger worden betaald.

Jong Oranje wint met ruime cijfers van Jong Schotland en daarmee hebben Karim Rekik, Jean Paul Boëtius en Quincy Promes maar weer eens te meer laten zien dat ze de geschikte kandidaten voor het WK 2014 te Brazilië zijn. De wedstrijd werd met 1-6 tegen de Schotten gewonnen.

Opvallend/verrassend: Eigenaar van Candy Crush koopt aandelen bij een Engels club genaamd Derby County. Lees hier alle ins- en outs over dit interessante nieuwsbericht.


Voetbalnieuws 27 mei

Clarence Seedorf is nu echt ontslagen wordt er gemeld door allerlei bronnen.  Onlangs had ik zijn prestaties  voorgangers vergeleken waarna hij heel positief uit de test kwam. Bekijk hier de resultaten van Clarence Seedorf in een video.
PSV klaagt Rubin Kazan aan wegens onzedelijk handelen bij de zaak omtrent de transfer van Tim Matavz.  Deze transfer leek er te komen,  maar uiteindelijk werd de deal toch afgeketst om drogredenen. 
Bruno Martins Indi (bekend als: BMI) en Jordy Clasie worden evenals andere Oranje-internationals in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Manchester United. Louis van Gaal heeft laten weten dat hij het twee goede spelers vindt en volgens een aantal bronnen zou hij 37 miljoen euro over hebben voor het duo.

De spelers van het Nederlands elftal kunnen enorm veel geld verdienen bij winst van het WK 2014 te Brazilië. De premies zijn onproportioneel hoog: dat wil zeggen 270000 euro. Benieuwd of deze stimulans ook resultaat gaat opleveren.






Voetbalnieuws
26 mei 2014

De Vrij kiest waarschijnlijk voor het grote geld bij Lazio waar een aanzienlijk hoger salarisplafond is. Hij zal vertrekken voor ongeveer 7 miljoen euro.

Finnbogason ziet zichzelf graag bij Roma of Lazio spelen in de Serie A. Dat heeft hij laten weten, aangezien hij niet geïnteresseerd is in een land waar voetbal niet zo op de voorgrond treedt.


De Spurs hebben laten merken dat ze twee gegadigden hebben voor de positie van coach waaronder onze Frank de Boer die op dit moment bij AFC Ajax aan het roer staat.


PSV wil graag dat talent Zanka vertrekt, aangezien hij zich niet echt waar heeft kunnen maken bij PSV. Hij mag zo spoedig mogelijk vertrekken als er interesse voor hem komt.


Rode JC neemt afscheid van Jon dal Tomassen. Hij mag per direct vertrekken vanwege zijn hele slechte prestaties bij Roda JC.


PSV en Wijnaldum zijn naar verhoren enorm te spreken over elkaar en daarom zal een contractverlenging hoogstwaarschijnlijk niet lang uitblijven. Natuurlijk is er nog wel de vraag of Wijnaldum gaat schitteren aankomend WK.

KNVB past haar gelenkaartenbeleid een beetje aan en versoepelt het daar waar volgens voetballers al veel eerder iets aangepast moest worden. Gaan we nu ook naar een soepeler regelement? Dat is nog maar de vraag, aangezien de Nederlandse scheidsrechters over het algemeen redelijk streng fluiten.



*Dit nieuws wordt dagelijks bijgewerkt en bevat veel nieuwtjes uit de Eredivisie, maar ook informatie over andere competities.