8 mei 2014

Sparta NEC afgelast | Locadia waarschijnlijk geopereerd liesblessure | Bakkali en PSV

Sparta NEC afgelast - vrijdag hervat

Het is net naar buiten gekomen dat de wedstrijd tussen Sparta en NEC die vanavond had moeten plaatsvinden, vrijdag zal worden afgewerkt. Er was geen houden meer aan en bij een 0 - 0 tussenstand werd er door de scheidsrechter (van Sichem) besloten om tot een aflassing over te gaan. De wedstrijd kon niet goed vorm krijgen door de slechte omstandigheden en ook (zoals iedereen zich kan voorstellen) voetbalt het niet ideaal op een natte grasmat. In ieder geval is dus besloten om vrijdag deze wedstrijd voort te zetten.

Locadia waarschijnlijk onder het mes

Jürgen Locadia (PSV-speler) moet binnenkort waarschijnlijk onder het mes vanwege een liesblessure. Hij heeft vroegtijdig het trainingsveld verlaten bij Oranje, omdat het niet goed voelde. Dit alles is natuurlijk een extra teleurstelling voor de jonge spits. Hij zal waarschijnlijk het trainingskamp van PSV moeten missen. Dit natuurlijk met als doel om zo spoedig mogelijk weer op het voetbalveld te kunnen meespelen.

Bakkali en PSV over contract

Bakkali is hevig met PSV in onderhandeling over zijn contract. De PSV'er is niet helemaal blij met de manier waarop het tegenwoordig met hem gaat. Na een paar geweldige Eredivisie-optredens komt hij nu nauwelijks meer aan spelen toe in de Eredivisie en hij heeft Frenay naar voren geschoven om te onderhandelen met PSV. Hoe dit gaat aflopen zullen we nog moeten zien, maar het zou kunnen dat Bakkali binnenkort op de transferlijst van PSV staat.

Sparta NEC afgelast | Locadia waarschijnlijk geopereerd liesblessure | Bakkali en PSV

Christiano Ronaldo slechts kleine blessure / Real Madrid geen landskampioen / Petr Cech uitgeschakeld

Christiano Ronaldo heeft te horen gekregen dat zijn blessure meevalt en dat hij binnenkort gewoon weer mee kan draaien op volle toeren. Hij kampte al enige tijd met last van zij hamstrings en omdat hij het niet vertrouwde, speelde hij tegen Valladolid het grootste gedeelte van de wedstrijd niet mee. Gelukkig valt het dus allemaal mee en zien we hem binnenkort weer meedoen bij het Real Madrid dat niet in topvorm is.

Afgelopen weekend speelde Real Madrid nog met 1-1 gelijk tegen Valladolid. Hiermee is het voor Real Madrid haast niet meer te doen om nog kans te maken op de titel. Sergio Ramos heeft de handdoek al in de ring gegooid, want hij ziet geen perspectief meer om de vier punten achterstand op aartsrivaal Atletico Madrid te compenseren.

Misschien wel het einde van Petr Cech. Althans, dat zou goed kunnen, aangezien hij na zijn schouderoperatie in ieder geval een dikke 2 maanden van de tribunes moet gaan kijken. Na zijn schouderoperatie is de kans dus aanwezig dat hij misschien zelfs het begin van volgend seizoen niet meer kan meemaken. Spannend zal het in ieder geval worden.



Christiano Ronaldo slechts kleine blessure / Real Madrid geen landskampioen / Petr Cech uitgeschakeld