8 mei 2014

Christiano Ronaldo slechts kleine blessure / Real Madrid geen landskampioen / Petr Cech uitgeschakeld

Christiano Ronaldo heeft te horen gekregen dat zijn blessure meevalt en dat hij binnenkort gewoon weer mee kan draaien op volle toeren. Hij kampte al enige tijd met last van zij hamstrings en omdat hij het niet vertrouwde, speelde hij tegen Valladolid het grootste gedeelte van de wedstrijd niet mee. Gelukkig valt het dus allemaal mee en zien we hem binnenkort weer meedoen bij het Real Madrid dat niet in topvorm is.

Afgelopen weekend speelde Real Madrid nog met 1-1 gelijk tegen Valladolid. Hiermee is het voor Real Madrid haast niet meer te doen om nog kans te maken op de titel. Sergio Ramos heeft de handdoek al in de ring gegooid, want hij ziet geen perspectief meer om de vier punten achterstand op aartsrivaal Atletico Madrid te compenseren.

Misschien wel het einde van Petr Cech. Althans, dat zou goed kunnen, aangezien hij na zijn schouderoperatie in ieder geval een dikke 2 maanden van de tribunes moet gaan kijken. Na zijn schouderoperatie is de kans dus aanwezig dat hij misschien zelfs het begin van volgend seizoen niet meer kan meemaken. Spannend zal het in ieder geval worden.



Christiano Ronaldo slechts kleine blessure / Real Madrid geen landskampioen / Petr Cech uitgeschakeld